Småfolket og middelalderrummet

I Lyngby kirke har vi taget traditionen til os med at introducere de alleryngste og deres forældre til kirkerummets klange og salmesangens dybder. Det betyder, at der året igennem arrangeres flere hold Babysalmesang i kirken ved sognepræst Cecilia Lotko Pontoppidan og musikpædagog Janne Solvang.

I 45 minutter skabes der en tonefyldt, eventyrlig og stilfærdig atmosfære mellem forældre og børn. Via Janne Solvangs evne til at få forældrenes sang til at løfte sig op blandt kalkmalerierne i himmelhvælvet, bliver børnene fortrolige med salmemelodier, fakter og bevægelser, der efterhånden lægger sig til rette i dem som den salmeskat, man i løbet af livet kan blive så stolt af at kende og kunne øse af.

Folder om babysalmesang efteraar 2017