Småfolket og middelalderrummet

I Lyngby kirke har vi taget traditionen til os med at introducere de alleryngste og deres forældre til kirkerummets klange og salmesangens dybder. Det betyder, at der året igennem arrangeres flere hold Babysalmesang i kirken ved kirke- og kulturmedarbejder Sara Refsager Dam og musikpædagog Janne Solvang.

I 45 minutter skabes der en tonefyldt, eventyrlig og stilfærdig atmosfære mellem forældre og børn. Via Janne Solvangs evne til at få forældrenes sang til at løfte sig op blandt kalkmalerierne i himmelhvælvet, bliver børnene fortrolige med salmemelodier, fagter og bevægelser, der efterhånden lægger sig til rette i dem som den salmeskat, man i løbet af livet kan blive så stolt af at kende og kunne øse af.

Tilmelding

Babysalmesang er for babyer 2-11 mdr. der bor i sognet eller skal døbes i Lyngby kirke.

Et babysalmesangsforløb varer 6-8 mandage fra 9.45-10.30, man tilmelder sig et helt forløb. Husk at være i god tid. Skriv eller ring for mere info.

Kirke- og kulturmedarbejder

Sara Refsager Dam

E- mail: strd@km.dk

Lyngby Kirke