Musik og koncerter

Kirken byder på et rigt musikliv med koncerter, kantategudstjenester og musikgudstjenester.

Hvert forår og efterår er der tre fyraftenskoncerter fredage kl. 17.00.

Efter koncerterne er der en lille forfriskning, hvor man har mulighed for at tale med musikerne og starte weekenden med et glas vin.

Derudover afholdes der flere koncerter i årets løb.

Lyngby kirkes kantategudstjenester er blevet meget populære, siden de blev introduceret i 2013.

Ca. tre gange om året opfører et barokorkester, organist Regina Bruun og kirkens kor en kantate af J.S. Bach, der passer til den pågældende søndag. Bachs musik skaber mulighed for fordybelse i dagens bibeltekster og genopliver traditionen, som den var på Bachs tid, hvor der blev opført en kantate hver søndag.

På særlige søn- og helligdage, især i højtiderne, er der musikgudstjenester. Til dem medvirker instrumentalister og/eller kirkens kor, der fylder kirkerummet med musik.

20dec kl. 16:00

Christmas Carols

Før jul med engelske Carols.  De engelsk carols og julesalmer er storladne og …

20dec kl. 16:00