Udflugter og ture

Har du lyst til spændende kulturelle og kirkelige oplevelser og hyggeligt samvær? Så tag med på Lyngby Kirkes ture.

Du kan læse mere om de enkelte ture i kalenderen til højre. Her finder du også information om tilmelding, mødested m.v.

Ravensbrück tur/retur

Onsdage 27. januar og 24. februar 16.30-18.00

Med udgangspunkt i de to bøger ”Blomstrende syrener” og ”Kvinderne i Ravensbrück” gennemgår vi danske/polske/tyske kvindeskæbner under og efter 2. verdenskrig.

Når det igen bliver muligt, at krydse grænser arrangeres en tre dages rejse til Ravensbrück.
Vi kører via Berlin, hvor vi overnatter, for sammen at se resterne af den store kvindelejr og omgivelserne. Det forventes, at rejsen finder sted i foråret 2021.

De to filmaftner i januar og februar relaterer sig til emnet: To meget forskellige film om isolerede skæbner i Afrika og Grækenland i krigsårene. En tysk og en italiensk filmproduktion.

Tilmelding til sognepræst Julie K. Goldschmidt